Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi allroad
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Notices

Audi allroad Discussion forum for the original Audi allroad

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-27-2014, 08:34 AM   #1
Tahoesilvers4
Audiworld Junior Member
Account #: 37734
 
Tahoesilvers4's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 68
Default Factory ipod connection no power

My new to me 2004 allroad has an iPod connector but no power going to it. It functions correctly otherwise but I just don't get a charge. Is it perhaps my model of iPod or is there something wrong
Tahoesilvers4 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2014, 11:58 AM   #2
GTA_Driver
AudiWorld Super User
Account #: 80057
 
GTA_Driver's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Toronto
Posts: 3,276
Default

What iPod do you have? It doesn't support some of the latest apple products. I havea 2005 Allroad with an iPod connector. It does not charge my iPhone (4), nor my wife's iPhone 4S. It doesn't charge my new iPod touch. But it plays music from all of them.

It's just the nature of the connector. Don't fret about it. Charge it at home, and then play your music
__________________
2005 AR 2.7 Black: GIAC stage 1, 710N, H-sport sway bars, Depo LED taillights

Past Audis: 2001 A6 4.2 | 2000 A4 1.8T Quattro 5-spd | 1993 100 CS Quattro | 1984 5000 CD turbo FWD
GTA_Driver is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2014, 07:36 PM   #3
Tahoesilvers4
Audiworld Junior Member
Account #: 37734
 
Tahoesilvers4's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 68
Default

Thanks. iPod is is a mini both with a camera and the one before it. I don't know the model. I guess I should look for one from 2003/4 era on eBay!

Thanks. Small issue for sure. Just curious if I was missing a setting.
Tahoesilvers4 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2014, 07:36 PM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:37 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community

Personal Contacts