Go Back   AudiWorld Forums > AudiWorld Community > Feedback
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Notices

Feedback Need help with a Forums feature, noticed a broken link (or other site problem) or just have a general question - this is the spot

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-2013, 11:20 AM   #1
Lazydog
AudiWorld Member
Account #: 106522
 
Lazydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Chester Co., PA
Posts: 400
Default What is up with the slow responce

For the past few weeks I have noticed that the forum is slow to respond. Loading the User page or switching between forums is all slow.
__________________

Smile..... it increases your face value!

2012 A8L 4.2
Never Follow



2008 S6 V10 - 5.2 Quattro SOLD
2002 A4 3.0 Quattro SOLD
Pocono May 6th 2012
Lazydog is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2013, 06:28 AM   #2
silverd2
AudiWorld Super User
Account #: 184138
 
silverd2's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: East TN
Posts: 2,056
Default

Quote:
Originally Posted by Lazydog View Post
For the past few weeks I have noticed that the forum is slow to respond. Loading the User page or switching between forums is all slow.
I'm still experiencing slow "response" as well, but my spell checker works fine

http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2856191
__________________
Mine: '01 A8 SWB
Hers: '03 Allroad 2.7T
Dog's: '90 Passat wagon
silverd2 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2013, 06:59 AM   #3
Kris Hansen
Chief of Goat control
Account #: 20
 
Kris Hansen's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 66,549,515
Send a message via MSN to Kris Hansen
Default

I have been hammering on the tech guys.. hopefully they can figure out what the problem is before I go crazy and fly to wherever the servers live, and start smashing things..
__________________
Kris Hansen is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 06:41 AM   #4
Lazydog
AudiWorld Member
Account #: 106522
 
Lazydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Chester Co., PA
Posts: 400
Default

Which platform is the forum running on?

Windows
Linux
Something else

Is this system a dedicated system or a VM?
__________________

Smile..... it increases your face value!

2012 A8L 4.2
Never Follow



2008 S6 V10 - 5.2 Quattro SOLD
2002 A4 3.0 Quattro SOLD
Pocono May 6th 2012
Lazydog is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 07:16 AM   #5
Kris Hansen
Chief of Goat control
Account #: 20
 
Kris Hansen's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 66,549,515
Send a message via MSN to Kris Hansen
Default

I think Linux, and I'm sure it's not the only thing on the box.. It could be that we're on old hardware too...
__________________
Kris Hansen is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 11:09 AM   #6
Lazydog
AudiWorld Member
Account #: 106522
 
Lazydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Chester Co., PA
Posts: 400
Default

If this is linux you have access to the command line you could run the following commands to see what hardware you have available:

lshw -short
This command report exact memory configuration, firmware version, main board configuration, CPU version and speed, cache configuration, bus speed, etc.

lscpu
This command is used to display information on CPU architecture
__________________

Smile..... it increases your face value!

2012 A8L 4.2
Never Follow



2008 S6 V10 - 5.2 Quattro SOLD
2002 A4 3.0 Quattro SOLD
Pocono May 6th 2012
Lazydog is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 12:06 PM   #7
Kris Hansen
Chief of Goat control
Account #: 20
 
Kris Hansen's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 66,549,515
Send a message via MSN to Kris Hansen
Default

I don't have command line access to the forum box, only the content and gallery machines (which are all different boxes.. )
__________________
Kris Hansen is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 03:15 AM   #8
Kris Hansen
Chief of Goat control
Account #: 20
 
Kris Hansen's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 66,549,515
Send a message via MSN to Kris Hansen
Default

The guys made changes, seems much faster to me, can you tell me if it's better for you? Thanks!
__________________
Kris Hansen is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 03:55 AM   #9
Rlk1
AudiWorld Member
Account #: 255645
 
Rlk1's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Palm Beach Gardens, Fl
Posts: 264
Default

Quote:
Originally Posted by Kris Hansen View Post
The guys made changes, seems much faster to me, can you tell me if it's better for you? Thanks!
Kris,
I have noticed that the site is significantly faster than it's been for a few weeks. Thanks to the people who worked to speed things up.
__________________
2014 Q5 3.0T Prestige S-Line Glacier White / Chestnut
Rlk1 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 11:25 AM   #10
Lazydog
AudiWorld Member
Account #: 106522
 
Lazydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Chester Co., PA
Posts: 400
Default

Looks like it is back to normal for me too. THNX!!
__________________

Smile..... it increases your face value!

2012 A8L 4.2
Never Follow



2008 S6 V10 - 5.2 Quattro SOLD
2002 A4 3.0 Quattro SOLD
Pocono May 6th 2012
Lazydog is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 11:25 AM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:42 PM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community

Personal Contacts