Go Back   AudiWorld Forums > Community Discussion > Off-topic Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Notices

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-01-2007, 09:18 PM   #1
ThorsHammer
AudiWorld Super User
Account #: 17042
 
ThorsHammer's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 16,220
Default Fvck me. My Western Digital Netcenter that is less than 1 year old failed...

pretty certain it's toast. I'm getting a blinking amber light (bad) and it's clicking like an automatic watch...soft, but repetitive.
__________________
ThorsHammer is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 09:25 PM   #2
BoBSageT
AudiWorld Super User
Account #: 23112
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 5,997
Default make sure you take them up on the warranty... but loosing data always sucks

__________________
--------------------------------------------------------------------------
2001 1.8tqm with a bunch of cool stuff

Nom Nom Nom Nom
BoBSageT is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 09:28 PM   #3
ThorsHammer
AudiWorld Super User
Account #: 17042
 
ThorsHammer's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 16,220
Default Exactly my problem right now - if I send it back (which I want to) I have no chance of

getting the data back. Maybe I'll toss it in the freezer for a few minutes - I've heard that can help HD's.
__________________
ThorsHammer is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2007, 08:05 AM   #4
BoBSageT
AudiWorld Super User
Account #: 23112
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 5,997
Default Interesting, I never heard that.... let us know

__________________
--------------------------------------------------------------------------
2001 1.8tqm with a bunch of cool stuff

Nom Nom Nom Nom
BoBSageT is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2007, 08:05 AM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Tags
amber, blink, blinking, blue, codes, digital, error, flashing, light, lights, netcenter, orange, wd, wdnetcenter, western


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:46 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community

Personal Contacts